Els carnissers i xarcuters ja hem penjat la Porra de la Marató de TV3

Els carnissers i xarcuters de Catalunya ja hem penjat la Porra de la Marató de TV3, aquest any dedicada al Càncer.

L'any passat, aquesta iniciativa, que per primer any es va fer conjuntament entre tots els Gremis que formen part de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers - Xarcuters, va obtenir una aportació de 12.865€.

Enguany encara volem més, ja que entre tots podem aportar el nostre granet de sorra per ajudar en l'investigació d'una malaltia que per un costat o un altre, és present a les nostres vides.

Cada carnisseria agremiada que hi participa, sorteja un lot de regals o productes o vals regals entre els seus clients. El guanyador és el que encerti la terminació del sorteig de loteria del dia anterior a la Marató. Cada client pot triar un número entre el 00 al 99, cada terminació s’hi col·labora en 2€.

Recordem que el número guanyador serà el que coincideixi amb les dues darreres xifres del sorteig de l’ONCE del dia 14 de desembre de 2018.

Us encoratgem a enviar-nos fotos de la vostra porra penjada i a posar-les als vostres canals de comunicació utilitzant l’etiqueta #porramarato #carnissers #xarcuters #maratotv3 i nomeneu als vostres gremis i a la Marató de TV3.

Per a més informació i per a descarregar-se la campanya podeu clicar aquí.

 

Si vols compartir...