Subvencions Departament de Comerç

Ja tenim les bases reguladores per a la concessió de subvencions en l’àmbit de comerç, serveis, l’artesania i la moda, per l’any 2018.

En document adjunt trobareu les línies generals dels tres programes als quals podeu accedir com a empreses de comerç. Recordeu que quan parla d’artesania no està inclosa l’artesania alimentària. Així mateix, estan incloses totes les activitats subvencionables compreses entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2018 i el​ termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dimecres 14 d’agost.

En el següent enllaç, trobareu tota la informació sobre les subvencions del Consorci: http://ccam.gencat.cat/ca/serveis/subvencions/

No dubteu a tramitar aquest certificat abans que arribi la data de publicació de les subvencions, doncs aquest serà un requisit indispensable.

A través dels Departaments Laboral i Fiscal podeu tramitar els vostres certificats.

Per ampliar la informació i/o realitzar el tràmit podeu posar-vos en contacte amb les oficines gremials al tel. 93 424 10 58 o bé a través dels correus electrònics laboral@gremicarn.cat o administracio@gremicarn.cat

Veure informació adicional

Si vols compartir...